Hazai győzelem a nagykanizsai Izzó SE ellen

2016.04.25 08:44

Vasárnap a nagykanizsai Izzó SE-t fogadta BKSE a Pósta Sándor sportcsarnokban.

Először a juniorok mérték össze tudásukat. Ellenfeleink már nagyobb tapasztalattal rendelkező játékosok, akik közül többen lassan " kiöregszenek" a junior korcsoportból. A Bajai KSE fiataljai lassan , de biztatóan kezdenek felnőni a feladathoz. Legtöbbjük még 2 éve sem pattogtatja a labdát a kézilabdapályán. Ma nagyszerű játékot mutattak. Voltak szép támadások, védekezési megoldások, de sok hiba is becsúszott a játékba. Kapusaink is egyre ügyesebben védenek, fejlődött technikai tudásuk. Így a mai végeredmény:
Bajai KSE- Izzó SE: 23-29 - az őszi szezonban: 33- 16 az Izzó javára.A mai napon 6 pont gólkülönbség, míg anno: 17.
Hát, ez a nem mindegy!!! :)
Hajrá BKSE juniorjai!
Góllövőink:
Kazal Krisztián: 8-, Czigler János: 4-, Daczi Norbert: 4-, Zsöllér Dániel: 3-, Karai Levente: 2- , Klein Ákos: 1-, Pető Dorián: 1

Már az első félidőben szoros volt a küzdelem. A második félidő elején a vendégcsapat 3 gólos előnyt szerzett, amit azonban a mieink behoztak, így hét perccel a mérkőzés vége előtt 15-15 volt az állás. Ekkor következtek  a legnagyobb izgalmak: zsinórban két bajai, majd egy nagykanizsai gól, végül a vendégek kétszer is egyenlítettek. Pár másodperccel a meccs vége előtt Kálóczi Krisztián gólja döntött.

A végeredmény: Bajai KSE- Izzó SE: 19- 18

A bajai csapat góllövői: Kálóczi Krisztián 5, Zapletán Csaba 5, Szántosi Tibor 3, Horváth Norbert 3, Mészáros Dávid 3



Videó és képek: sugopart.hu

 

—————

Vissza